2009-06-05
去悼念六四之前, 因為順路, 就慕名嚟試一下......小弟自己一丁友, 好快就有位!一坐低, 當然係要入鄉隨俗, 叫d有關牛奶食品試下先, 睇真d 個menu, 選擇不太多….招牌餐-北海道茶餐轉配炒蛋多士, 改飲3.6奶.一食個意粉,幾得喎,爽口彈牙,可能係啱啱整好一煲,無浸太耐影響個質感,恰到好處, 至於個湯真係又甜又濃又無乜味精, 因為我食左味精會好口喝...~ 結果我食哂意粉飲埋D湯... 滿足! 我相信鎮店之寶少不得炒蛋配牛油多士...... 一食個多士, 果然好掂!厚厚嘅麵包,烘過之後脆皮又夠燶~ good~! 個蛋都唔錯,好滑咁, 相信係加入份量恰到好處嘅鮮奶去炒, 好味!個火腿同叉燒都無乜失望!!飲品就一般啦, 同一般茶餐廳差不多.係食完嘢食之後,光至上餐飲就非常好la~熱飲唔會凍晒~好滿意, 加上有好多唔同類型既雜誌,而家呢度可以成為Tea time 基地了!!!!
係食完嘢食之後,光至上餐飲就非常好la~熱飲唔會凍晒~