2023-09-14 700 views
睿私房菜👨🏻‍🍳🥢前兩個禮拜又打風又黑雨,好彩之前買定咗好多嘢食喺屋企姐!唔使水浸都要落街買🥹其中之前買定嘅睿私房菜餸菜包同埋燉湯真係值得一讚!👍🏻👍🏻全部都係香港製造、冇防腐劑、加熱即食,求其煮個飯整返熱就可以食到超好食嘅住家菜!正呀!😍😍睿惹味柱侯牛筋腩 🐮$78呢一個柱侯牛筋腩,倒出嚟超級大份,兩個人食都綽綽有餘🈵🈵材料有牛筋、牛腩、紅蘿蔔、柱侯醬、冰糖、生抽蠔油、老抽、香葉、八角、桂皮等等,味道非常濃郁,你一陣牛腩牛筋都非常入味!個汁仲非常好餸飯添🥰🥰睿姬松茸花膠燉竹絲雞湯 🥣$88一打開就聞到好香,足足有兩大舊花膠,仲要係平時阿媽煲湯嗰隻質地嘅花膠,唔係平嘢嚟㗎!真正真材實料,滿滿膠原蛋白!✨✨材料有姬松茸、淮山、竹絲雞、花膠、雞腳、火腿、瘦肉、薑汁、瑤柱、花雕酒、鹽、冰糖等等,一睇就知真係好野啦!呢隻湯包真係啱晒我呢啲夜收工嘅人,放工都可以飲到靚湯!😋😋我要大手購入啦!
睿私房菜👨🏻‍🍳🥢

睿惹味柱侯牛筋腩 🐮$78