2018-12-17 112 views
睇完戲出嚟行陣街就嚟咗呢度食晚飯,方便就腳。 之前呢個位嘅餐廳生意麻麻,但係轉左Made in HK 就旺場好多。晚市套餐最抵食,有餐湯或沙律、主菜同埋餐飲,都係百幾至二百幾蚊不等。 好多嘢食都仲可以升級或加配,食豪啲啲。飲湯有餐包送,而今日餐湯係忌廉蘑菇湯,夠稠身,不過味道就一般般喇。加$38可以升級龍蝦湯,我覺得呢個係必加,質地唔係好杰身嗰啲,比較輕盈,龍蝦味好香濃,入面雖然冇龍蝦肉,但係就會有一粒雲吞,幾搞笑。天氣凍,最啱就係揀番個鐵板餐,熱辣辣,味道又香。龍蝦及肉眼扒鐵板晚餐$258嗰半隻龍蝦係最吸睛,大大隻又燒過。 肉眼扒就好大塊,而且薯條特別多。是日鮮魚餐$168今日係三文魚,魚肉好厚身,魚皮亦煎得香脆,最誇張係下面嘅薯蓉,分量大到食極都食唔完。肉眼扒拼大蝦伴薯菜$183兩隻大蝦都算幾大隻,肉質彈牙。 不過薯條就炸到好乾身,有啲硬。 肉眼扒好大塊,叫咗五成熟,中間仍然顏色粉嫩。 而且仲配搭左好多蔬菜,均衡飲食。餐飲我最鍾意嘅就係即磨咖啡,香濃美味,聞到都已經好香!

天氣凍,最啱就係揀番個鐵板餐,熱辣辣,味道又香。

龍蝦及肉眼扒鐵板晚餐$258

是日鮮魚餐$168

肉眼扒拼大蝦伴薯菜$183

餐飲我最鍾意嘅就係即磨咖啡,香濃美味,聞到都已經好香!