2010-03-12 63 views
去朗豪坊UA睇戲前,時間無多,所以都係係朗豪坊搵D野食算,最後去左Euro GO GO,又快,而且好近戲院,非常方便。我地兩個人,個時只係六點到,都有幾多人係度食喎。好多學生哥,大部分都好似係度食緊 Tea。最後我地叫左一個蕃茄墨魚意粉,半份百寶pizza再加一客蜜糖雞翼,份量真係剛剛好。意粉最快來到,遞食物的哥哥都算非常有禮貌,而且把聲好溫柔...哈哈。個意粉都幾好食,不過我覺得佢D茄汁好似多左少少,如果少D會無咁酸會更好。意粉一般,有幾多墨魚仔,不過唔好有太多要求,D墨魚唔會有任何鮮味的,茄汁加埋磨菇既意粉,總之唔難食的,可以一叫,因為聽講其他都唔係幾好食。之後就到蜜糖雞翼啦,呢個其實之前食過幾次,唔係特別好食,只係想有D小食食下。非常多蜜糖,所以D雞翼都幾甜的。有D部份焗燶左,雞翼都算大隻,但食到入面稍為淡左少少。最後黎既就係半份百寶PIZZA,有 3 件,原本想叫超級PIZZA,不過佢有咖哩牛肉一D都唔吸引,所以叫左呢個。呢個係菠蘿,辣肉腸,磨菇等,都係PIZZA既基本材料,佢有D芝士,少少煙靱,不過芝士味唔濃,整體PIZZA味道都係偏淡。不過個餅底牌幾薄同脆,又易切,也是不難

最後黎既就係半份百寶PIZZA,有 3 件,原本想叫超級PIZZA,不過佢有咖哩牛肉一D都唔吸引,所以叫左呢個。呢個係菠蘿,辣肉腸,磨菇等,都係PIZZA既基本材料,佢有D芝士,少少煙靱,不過芝士味唔濃,整體PIZZA味道都係偏淡。不過個餅底牌幾薄同脆,又易切,也是不難吃的。

結帳$100唔駛,食物唔難吃的,想快捷方便的,可來這裡一吃。
蕃茄墨魚意粉
蜜糖雞翼
百寶PIZZA
$47 (Dinner)