2024-07-09
今日無意中係元朗發現左間開得好夜既深宵食堂 , 以後夜晚想搵食可以黎呢到啦!油甘魚壽司🍣 $19@2赤蝦壽司🍣 $12@2火焰三文魚壽司🍣$17@2壽司整體都正常 厚度適中 唔會好薄 同壽x郎差唔多唔咁既價錢收貨芝士腸 $12同 墨魚丸 $12墨魚丸燒得有啲乾,芝士腸 外面查左d醬汁甜甜地幾好食 👍🏻之後叫咗兩個芝士辣烏冬 一個配炸豚肉一個配炸蝦🍤 芝士辣烏冬的確係有 塊芝士比你 個湯底就似韓國個辛辣公仔面加芝士😂 但好食既 炸物都係熱辣辣 唔會好厚粉 唔錯👍🏻咁熱就叫左一杯野飲share la 野飲係奇異果沙冰奶蓋 黎到有d 呆左 咁大杯 都只係$30 😂 飲完透心涼佢係用奇異果既糖漿加冰打碎做沙冰 再係上面加左奶蓋同爆珠 咁既價錢 算係咁啦 2個人飲唔晒🫣依家like佢社交平台就有一堆野食有半價 依家好難得搵到間開得夜既店~ 仲要幾抵食又好食😙如果飲酒既朋友 仲可以同朋友叫酒係到吹水 店舖都好旺場 我當日全場full house 🤣要等一陣至有位入員工服務態度都唔錯 同埋好快手
油甘魚壽司🍣 $19@2
赤蝦壽司🍣 $12@2
火焰三文魚壽司🍣$17@2
壽司整體都正常 厚度適中 唔會好薄 同壽x郎差唔多
唔咁既價錢收貨
芝士腸 $12同 墨魚丸 $12
墨魚丸燒得有啲乾,芝士腸 外面查左d醬汁
甜甜地幾好食 👍🏻
之後叫咗兩個芝士辣烏冬 一個配炸豚肉