週末既下午估唔到下午茶時段東涌仍然咁多人🤣 商場主要係連鎖店 我地一行揀左大件夾抵食既Outback Steakhouse🇦🇺 本身食過好多次都覺得質素麻麻地 只係Marginally比港式西餐好🤧 無選擇之下都可以試下PS 雖然座位好多 但係檯同檯之間靠得比較近有點迫 而且店員係中間會走黎走去⭐️ 黑糖包 🤎口感一如以往地鬆軟 😋但係好似有點攤凍左比較乾 淡淡既黑糖味配上牛油🧈係經典既好味道🥰⭐️ Spicy Shrimp Rice 🍤大蝦同香腸份量都夠豐富幾大隻💪🏻 但係蝦無味比較Bland🦐 炒飯唔辣但太鹹🌶⭐️ Baby Back Pork Ribs 🍖肋骨唔乾OK Juicy 值得一讚😛 醬汁帶甜加上焦香好開胃🔥 沙律同薯條好有美式風味🍟⭐️ Steakhouse Pasta 🍝肉醬同蕃茄味不算多口味有點平淡🌚 芝士稍微重手少少🧀⭐️ Tropical Mango Chicken Salad 🥗雞肉份量多又有香草調味滿滿既Protein🤍 可惜芒果太酸🥭 加點醬汁中和會更好⭐️ 蘑菇湯 🍄飲落Creamy 都算有蘑菇味😚
黑糖包

⭐️ 黑糖包 🤎