2017-08-18
平時一個月,大概有4-5次都會約朋友仔去元氣食tea,因為覺得佢幾抵又夠飽,點知一個月冇去,有d野大不如前😑我地2:15pm入到去,lunch menu已經收埋左,但佢明明寫坐lunch menu到2:30pm嫁嘛😂點解唔落得order喎💔跟著我地等tea set 啦,2點30幾分問佢有冇tea set menu,佢答我:「仲準備緊,如果你要menu其他人都會要。」小姐,tea time要tea set menu好正常,關其他人要唔要menu咩事,你又知人地要?或者人地唔要呢😂等啊....等,menu黎啦,張menu岩岩放落我手就問我係咪要落order,你都知我肚餓呢,但可以俾多少少時間我嗎?😑炸軟殼蟹,哩間曾經係我食過咁多間元氣最好食既炸軟殼蟹,仲次次必食,但琴日一試,大失所望😂😂炸墨魚咀,哩個之前炸得一般般,今次反而唔錯幾好食👍🏻三文魚湯,叫tea set 加$12就有啦Tea set (E)跟餐既烏冬另外再散叫左幾件壽司
炸墨魚咀,哩個之前炸得一般般,今次反而唔錯幾好食👍🏻
三文魚湯,叫tea set 加$12就有啦
Tea set (E)
跟餐既烏冬
另外再散叫左幾件壽司