同一大班朋友聚會,因為男生都比較大食,所以通常我們都選一些可以任食的店而且一大班朋友聚會時都有傾有講,有時大聲講大聲笑都怕會防礙到其他人今次我們搵到間可以有房間,又可以任食雞煲+火鍋,真係啱晒我地成班友每位平均都係二百幾三百蚊,而且包括的食物很多種類又吸引二百幾蚊包埋刺身,刺身種類不多,只有三文魚及生蝦刺身,但肉質都很爽口彈牙鮮味十足,三文魚都非常肥厚,油脂平均很鮮甜這裡的雞煲都是任食的,還有分BB辣、小辣、中辣及大辣肉質嫩滑又入味,惹味香濃,越食越香辣,非常美味,我們還叫了兩回雞煲,真的划算到不得了食完雞煲就上鮮茄野菌花甲鮮蟹鍋及配料火鍋料已經非常豐富,又有花甲又有蟹,真的用料十足附送的牛頸脊,肉色鮮紅而且非常彈牙,又富有香濃的牛肉鮮味再追加都只係$38/碟,真係好便宜哦!而套餐包埋的海鮮一整個就是非常澎湃,超級豐富又新鮮,每樣都又大又肥美。真係真心替店家擔心究竟有冇錢賺?用料真的十分高,而且全部新鮮美味。除了以上包含的套餐外,另外有多種火鍋配料任叫任食,包括蔬菜菇類、丸類、餃類、響鈴、炸魚皮、烏冬公仔麵都是任叫任食,真係抵到爛!!而且全部都唔係hea,雲吞餃子都是人手自己包的,所以
今次我們搵到間可以有房間,又可以任食雞煲火鍋,真係啱晒我地成班友

每位平均都係二百幾三百蚊,而且包括的食物很多種類又吸引
二百幾蚊包埋刺身刺身種類不多,只有三文魚及生蝦刺身,但肉質都很爽口彈牙
鮮味十足,三文魚都非常肥厚,油脂平均很鮮甜
這裡的雞煲都是任食的,還有分BB辣、小辣、中辣及大辣
食完雞煲就上鮮茄野菌花甲鮮蟹鍋及配料
火鍋料已經非常豐富,又有花甲又有蟹,真的用料十足
附送的牛頸脊,肉色鮮紅而且非常彈牙,又富有香濃的牛肉鮮味
再追加都只係$38/碟,真係好便宜哦!
除了以上包含的套餐外,另外有多種火鍋配料任叫任食,包括蔬菜菇類、丸類、餃類、響鈴、炸魚皮、烏冬公仔麵都是任叫任食,真係抵到爛!!而且全部都唔係hea,雲吞餃子都是人手自己包的,所以內餡都十分足料。
連汽水、涼茶都是任飲,而且菊花茶還是他們自己煲的,味道清甜解渴,食火鍋最適合不過
最後還有桂花糕作甜品,清甜的桂花很清香又不會很甜
2016-03-09
$300 (Dinner)