2010-09-22 24 views
最近麥當勞的推介, 係晚晚在電視播廣告做宣傳的"日和特盛魚堡", 因為見個樣都幾吸引, 今日LUNCH TIME 都走到麥記買番個試吓先"日和特盛魚堡"同魚柳包最大的分別, 係包係同板燒雞腿包一樣, 呈潛艇型, 個包比普通魚柳包好食好多, 麵包比較軟熟, 同埋甜一D, 魚柳包的包就比較粗糙同埋乾, 好似要啃的感覺沙律醬都有一點甜味, 口感比魚柳包的更佳, 另外仲有生菜絲, IMPRESSIVE係菜絲有水份, 徹底地令我對麥記出品改觀了今次個包, 做得好出色, 不過唔係長期有得賣, 我諗趁佢仲有得食, 都會買多幾次的

日和特盛魚堡
2010-09-21
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
日和特盛魚堡