2022-08-06 3240 views
📍鳴門割烹料理📮九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖.🙎🏽‍♂️係九龍灣工作左一段長時間, 平日lunch time都無時間試到呢間餐廳, 決定襯星期六去megabox買野, 順便慢慢歎返個日式semi buffet.週末90分鐘半自助餐 HKD268Semi buffet menu 先每人揀一款main course, 其他食物包括小食/刺身/壽司/串燒/飲品都係all you can eat👏🏻.坐低無耐, 店員就附送上一人一隻磯煮鮑魚, 鮑魚爽口, 食得出時間火喉處理得剛剛好~Main course分別選擇左三色丼🍚同埋牛肉野菜鍋🍲三色丼材料包括拖羅蓉, 三文魚籽同埋火炙鰈魚邊, 三款食材各有特色😛如果略嫌唔夠多款式, 仲可以加上自選任食既刺身, 自製屬於你專屬既丼飯🫰🏻另一款主食選擇左牛肉野菜鍋, 壽喜燒湯底味道濃郁, 配埋蔬菜豆腐同埋粉絲等索味材料, 湯都差啲飲晒😆任食刺身方面強烈推介油甘魚, 既新鮮而且厚薄適中, 我地食完第一round都再encore左兩round先收手😈日式串燒都係我倆喜歡既菜式, 雞軟骨同牛舌值得推介🤘🏻.最後提提大家, 呢個semi buffet
📍鳴門割烹料理
📮九龍灣宏照道33號國際交易中心2樓2號舖

週末90分鐘半自助餐 HKD268
磯煮鮑魚

Main course分別選擇左三色丼🍚同埋牛肉野菜鍋🍲

牛肉野菜鍋

日式串燒都係我倆喜歡既菜式, 雞軟骨同牛舌值得推介🤘🏻

最後提提大家, 呢個semi buffet 只係週末先有, 如果喜歡日式放題既你絕對值得出黎一試😚
整體環境:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
食物味道:🤤🤤🤤
服務態度:🕺🏼🕺🏼🕺🏼
物超所值:💰💰💰💰
回頭基率:💨💨💨
#nonstopeatingdiaryjapanese
#nonstopeatingdiary日本菜
#nonstopeatingdiaryallyoucaneat
#nonstopeatingdiary放題
#nonstopeatingdiarykowloonbay
#nonstopeatingdiary九龍灣
2022-06-25
$300 (Lunch)
磯煮鮑魚
牛肉野菜鍋