2021-07-15 1067 views
日式半自助餐真係第一次試,小食量嘅我一定要試只有週末星期六日先有,所以要預早book位主食8選1,有飯有鍋物有魚生丼,我建議叫鍋物比較好,因為之後都可以點壽司,有好多飯食🔸前菜:有魚生沙律,都好新鮮,開開胃🔸刺身都可以任點,鮑魚每人一隻,甜蝦最好食🔸主食:帆立貝海膽丼海膽都好甜好新鮮,帆立貝點壽司嘅時候都可以點到,食完好飽🔸鍋燒牛柳粒目玉丼牛柳粒好嫩口多汁,唔食飯呢個都唔錯,可惜飯太多,而且有點淋口🔸任點項目:壽司,好普通,魚生係新鮮嘅,但飯好散,麻麻地🔸任點項目:明太子玉子、三文魚鰭玉子好甜好有蛋味,仲要新鮮熱辣辣整出來三文魚鰭好香口🔸任點項目:芝士年糕、芝麻雞翼、吉列蠔必食芝士年糕,外皮不厚,入面芝士流心好好味,不過食完好膩,好快飽肚芝麻雞翼都很好,雞肉是嫩口,炸得好香脆吉列蠔一般,如太飽就可不吃🔸任點項目:雞軟骨、冬菇、免治雞肉棒、厚燒牛舌串燒類好一般,可以不點,要食都只好食冬菇🔸任點項目:日式蒸蛋,普通蒸蛋咁,都滑身好食的,入面仲有冬菇🔸任點項目:迷你牛肉烏冬,牛肉份量比較少,1-2塊,味道好食的,清清地日式味道,食埋佢真係好飽🔸任點項目:飲品都係任點~白桃乳酸、巨峰乳酸仲有橙
日式半自助餐真係第一次試,小食量嘅我一定要試
只有週末星期六日先有,所以要預早book位
🔸前菜:有魚生沙律,都好新鮮,開開胃

🔸刺身都可以任點,鮑魚每人一隻,甜蝦最好食

🔸主食:帆立貝海膽丼
海膽都好甜好新鮮,帆立貝點壽司嘅時候都可以點到,食完好飽

🔸鍋燒牛柳粒目玉丼

🔸任點項目:壽司,好普通,魚生係新鮮嘅,但飯好散,麻麻地

🔸任點項目:明太子玉子、三文魚鰭
玉子好甜好有蛋味,仲要新鮮熱辣辣整出來
三文魚鰭好香口

🔸任點項目:芝士年糕、芝麻雞翼、吉列蠔
芝麻雞翼都很好,雞肉是嫩口,炸得好香脆
吉列蠔一般,如太飽就可不吃

🔸任點項目:雞軟骨、冬菇、免治雞肉棒、厚燒牛舌
串燒類好一般,可以不點,要食都只好食冬菇

🔸任點項目:飲品都係任點~白桃乳酸、巨峰乳酸
仲有橙汁、可樂、忌廉、雪碧等等… 必點白桃&巨峰特飲

$260 (Lunch)