2021-08-13 268 views
脆脆朱古力卷蛋 🍫 $35 (8/10)如果大家覺得就咁食卷蛋好寡 可以揀呢款有啲朱古力脆脆 口感更加豐富 朱古力味超級濃郁 但唔會太甜 啲cream都幾順滑 卷蛋幾鬆軟同埋濕潤 不過可能因為雪咗成日 所以啲脆脆已經唔脆黑炭芝麻卷蛋 🍰 (7/10)店主超級好人 見到我選擇困難症咁就送咗呢件迷你黑芝麻卷蛋俾我 雖然芝麻味都重 但係就冇頭先朱古力嗰個咁濃郁OVERALL: 推薦😆 (8/10)小店一共有五種卷蛋口味 都係有啲比較傳統嘅味道 不過朱古力同埋紅絲絨就有餡料 適合鍾意多重口感嘅朋友 小店亦都有實體店喺The One或者大家可以喺Calioo落單
脆脆朱古力卷蛋 🍫 $35 (8/10)

黑炭芝麻卷蛋 🍰 (7/10)

OVERALL: 推薦😆 (8/10)

2021-07-04