2K
🍱日式套餐割引大放送🍱-閨蜜喺哈日族🇯🇵 食飯一定揀日本嘢 反正餐廳而家有指定套餐優惠 低到去55折😍 我當然樂意去捧場-🥚温泉蛋蟹肉胡麻豆腐沙律 $58豆腐本身滑嘟嘟 再用埋温泉蛋黃蛋白做醬汁 滑溜口感double up😝-🦪清酒煮花甲 $88花甲肥嘟嘟 熱騰騰湯頭裏面嘅酒精已經揮發晒 味道清甜 仲好暖胃𠻹-🍢串燒盛合 $128醬汁免治雞肉丸🍡有雞軟骨碎 口感唔錯 燒雞翼嘅外皮應該燒到微焦 會更香更好食 最like都係䐁肉大蔥串😍 有肉鮮又有油脂甘香-🌯鰻魚忌廉芝士卷 $98蛋皮外層同鰻魚幾夾 芝士味就唔明顯啦-🍱和風牛肉釜飯 $138牛肉片唔肥 飯粒飽滿 最正都係底下嗰啲飯焦 食到咁上下 到啲高湯入去做湯飯🥣-🍧香桃雪葩 $54-📍岩鹽日本料理銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場16樓A舖
🍱日式套餐割引大放送🍱
🥚温泉蛋蟹肉胡麻豆腐沙律 $58