2022-05-28 299 views
依間餐廳有2層高,樓上有榻榻米😍燈光暗黃,好有日系風格✨温馨提示講嘢要細聲d😆🍚月見浮雲親子丼 $118好似漫畫就出嚟嘅飯😍勁靚❣️有焗既流心蛋,雞柳同埋鰹魚汁炒飯😋蛋白真係好似浮雲咁,入口即溶🤣連埋雞柳同咸咸地既炒飯好夾,平時唔太敢食生蛋黃嘅我都覺得好濃蛋香味好好食😋 🍛糖心蛋無味精野菜柚子咖喱飯 $138呢個咖喱飯因為冇味精就味道淡口啲🤔相對地普通啲😸不過粒糖心蛋好入味好好食🤤另外要讚嘅係去附送嘅薯仔沙律超好食😋🍮日式橙香焦糖布丁$58 呢個布丁一入到口就嚇親🤣超濃烈嘅橙味帶點苦澀😂好真材實料,入口好順滑✨不過個人覺得如果苦澀味冇咁濃烈就好啦🤣

🍚月見浮雲親子丼 $118

🍛糖心蛋無味精野菜柚子咖喱飯 $138