2022-08-24 276 views
毛毛蟲去荃灣donki行街,順手去Food Court搵食。Food Court 好多好嘢食,實在太想去日本旅行,只好食下小丸子、炒麵+大阪燒當自己去左啦!毛毛蟲開餐!❶築地銀だこ🍴築地銀だこ係Food Count最內面,星期六下午的人出奇地小。❷原味正宗小丸子套餐內的小丸子一共有4粒,大大粒,比較軟身,喜歡彈牙口感的可能未必鍾意。❸築地銀炒麵+大阪燒套餐內的炒麵和大阪燒。築地銀炒麵:炒麵好好味,調味有些甜,有些咸,啱我依D重口味的人。大阪燒:大阪燒味道好一般,口感好淋,好粉。❹抹茶牛奶🥛本來有心理準備會比較甜,點知飲落落一點都唔甜。飲到最後發現個底先甜,原來係我無搞勻❺套餐C($80)今餐食左$80。有三樣嘢食+杯飲品其實算係咁。除左大阪燒外,其他二樣都唔錯,下次再叫叫A餐好了。🐛推薦指數美味🌕🌕🌕🌕🌑抵食🌕🌕🌕🌕🌑環境🌕🌕🌕🌕🌑回頭🌕🌕🌕🌕🌑店舖資料🗺荃灣大河道100號海之戀商場2樓激安之殿堂美食廣場內📞26763378⌚星期一至日 1000-2200#hkfood #hkgoodies #yummy #foodiehk #foodblogger #eat#毛毛蟲美食 #香港食評
毛毛蟲開餐!

❶築地銀だこ🍴

❷原味正宗小丸子
原味正式小丸子

❸築地銀炒麵+大阪燒
築地銀炒麵+大阪燒

套餐內的炒麵和大阪燒。

大阪燒:大阪燒味道好一般,口感好淋,好粉。
❹抹茶牛奶🥛
抹茶牛奶

❺套餐C($80)
套餐c

今餐食左$80。有三樣嘢食+杯飲品其實算係咁。
除左大阪燒外,其他二樣都唔錯,下次再叫叫A餐好了。

🐛推薦指數

店舖資料
🗺荃灣大河道100號海之戀商場2樓激安之殿堂美食廣場內
📞26763378
⌚星期一至日 1000-2200

#毛毛蟲美食 #香港食評 #荃灣美食 #香港美食指南 #食好西 #食好西系列
2022-08-20
Type of Meal