2023-12-02 20 views
銅鑼灣鬧市中有間隱世嘅日系居酒屋,居酒屋嘅格調有d似日本嘅屋台,以木系裝修為主,適合放工同朋友飲杯野食少少野嘅地方😆午市餐廳提供唔同嘅定食,我地點左2個定食加唔同嘅小食。特製刺身定食同手拌壽司定食😋刺身係時令嘅種類☺️手拌壽司就係鰹魚刺身飯😌都幾有特色,定食包左鳥冬同麵豉湯&漬物等😊都幾豐富😋我地仲點左炸串,明太子芝士玉子燒& 天婦羅炸蝦卷壽司🤩當中玉子燒做到拉絲感,入面有爆漿明太子,味道岩岩好帶鮮味😍蛋好滑🥰炸串我地點左五花肉,日本秋葵蝦,日本雞蛋豬肉卷,外脆炸粉唔會太厚🤩配埋秘製嘅醬,味道更上一層😌我地仲點左牛舌😍簿切牛舌有香香嘅鹽燒味🤤

我地仲點左牛舌😍簿切牛舌有香香嘅鹽燒味🤤