有一個為食嘅同事,發現咗公司附近有一間日本料理餐廳,佢話試過好味,於是拉著我今日再過嚟試食其他道菜。。。 咁於是我抱住膽粗粗,就陪佢啦,果然冇失望!!! 玉子燒➡️  正常,唔錯( 驚喜度:5/10) 赤貝➡️外表呈燈紅色,色澤亮麗,十分吸引。唔洗沾醬油送入口,巳有海水以及鮮甜味,口感外層爽脆,內裡貝肉卻又軟又嫩又大隻,口感十分巧妙。( 驚喜度:8.5/10) 迷你鰻魚飯➡️ 好食到不得了,首先魚肉肥美而嫩滑, 甜甜的燒汁撈埋白飯,簡直絕配 好想再嚟多一碗( 驚喜度:8/10) 岩手縣帶子➡️ 第一次食,真係食過先知道咩味道, 非常鮮甜!!!( 驚喜度:9/10) Bb銀雪魚➡️嫩滑到不得之了😋😋😋  魚肉非常之細緻。( 驚喜度:9.5/10) 吞拿魚蓉卷➡️ 都係非常之可口( 驚喜度:7/10)
玉子燒➡️  正常,唔錯( 驚喜度:5/10)
吞拿魚蓉卷➡️ 都係非常之可口( 驚喜度:7/10)