2019-08-08 174 views
舊同事生日,想搵個地方食飯同聚舊,大家又鍾意烚吓烚吓,之前去過佢哋旺角的店,覺得幾好,所以今次揀去美孚。晚7點去到,經過個商場,冇鋪,去到火鍋店,裏面好大,但食客寥寥可數呢度有兩個海鮮火鍋,我哋就揀咗有龍蝦,扇貝,鮑魚,桶蠔,花甲這個餐,肥牛,豬肉和雞,就可以任食,出面仲有好種類丸,菜,火鍋料任取,呢度仲加有日式放題,如魚生,sushi ,天婦羅,和炸物等,飲品有啤酒,汽水等龍蝦,扇貝,鮑魚-新鮮桶蠔-肥美花甲-有沙肥牛-太肥,油脂太多,麻麻魚生-唔錯,種類都多南瓜天婦羅-粉薄,脆口炸芋頭-即炸,有芋頭香整體嚟講,海鮮類都幾新鮮,火鍋料,就麻麻,出面好多都手打丸,呢度就冇,但如果想傾計啲話,呢度就唔錯啲地點

龍蝦,扇貝,鮑魚-新鮮
桶蠔-肥美
花甲-有沙

肥牛-太肥,油脂太多,麻麻

魚生-唔錯,種類都多

南瓜天婦羅-粉薄,脆口

炸芋頭-即炸,有芋頭香

2019-08-07
Celebration