2016-06-24 308 views
日本菜不嬲五花百門,但係新意lee加野唔係間間有lee一間門口一睇menu,真心你會想試下究竟食緊咩乜我一入去就已經揀好我既心水,不嬲我都好鍾意食海鮮類同埋墨魚汁飯,所以完全不假思索即刻叫左佢menu有六種主食,海鮮係其中一種,然後配搭一種味道既飯,所以作為墨汁既fans我即刻揀左墨魚汁飯至於一上菜呢,有d驚喜同埋有d可以再作改善離既海鮮擺設得唔錯既,不過唯一稱讚既只有大蝦,烤得好唔錯,其餘蟹柳青口同埋魚柳食落有d頹,但味道都一樣唔錯既至於其他小菜激讚,紫薯本身都有甜味,配埋上面既糖粉食一流仲有一小碟既水雲,姐沖繩既海藻特產,食落似爽口既芋絲,配酸汁認真開胃當下面開住電子爐個飯撈好後,就可以山火將上面芝士加落去 個飯係珍珠米,食落好好味,不過唯一美中不足係一開始離既賣相同menu差太多,所以期待有d太高一離既時侯個樣相對上頹左少少而有d失望但總括離講,哩餐飯用電子爐炊飯都係新意一種,值得推介
日本菜不嬲五花百門,但係新意lee加野唔係間間有

lee一間門口一睇menu,真心你會想試下究竟食緊咩乜

至於一上菜呢,有d驚喜同埋有d可以再作改善

至於其他小菜激讚,紫薯本身都有甜味,配埋上面既糖粉食一流

當下面開住電子爐個飯撈好後,就可以山火將上面芝士加落去

但總括離講,哩餐飯用電子爐炊飯都係新意一種,值得推介
2016-06-17
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
$88 (Dinner)