2019-10-09 45 views
天氣開始有少少秋意就會想打下邊爐😆依家日式火鍋好盛行,所以我哋今日來試既都係日式火鍋!今次間舖既位置有少少難搵,係樓上舖!間舖就唔係好大不過D位都唔會太迫!今次就揀咗中間價位嘅極級牛小排放題配蘿蔔豚骨湯來試下!牛小排脂肪比例平均,雪花紋又靚及肉味十足,所以都忍唔住叫多咗幾客嚟食!另外仲有加拿大豚肉同美國牛肩胛,兩款肉都係薄切!好快熟!出面仲有其他多款配菜可自行選擇!飲品方面除平時大路汽水外,仲有多款啤酒提供,啱晒我哋一邊飲酒一邊打邊爐,唔飲啤酒汽水都有好選擇,就係佢哋嘅自家制涼茶, 今期係夏枯草,唔知下次再嚟會唔會轉款呢?因為佢哋呢款自家涼茶又唔太甜,啱晒想打吓邊爐期間突然想健康一吓嘅我🙈
天氣開始有少少秋意就會想打下邊爐😆
依家日式火鍋好盛行,所以我哋今日來試既都係日式火鍋

今次就揀咗中間價位嘅極級牛小排放題配蘿蔔豚骨湯來試下!