2016-09-06 1393 views
日式西多士配雪糕 $52星期日,好得閒同朋友去咗Mikiki,食下飯,放下狗狗,hea下。原本想幫襯加州比薩,因為帶狗狗所以只可以坐出面,而個一千零一張outdoor嘅台就比較需要多啲時間去清理,所以最終去咗Panash Bakery & cafe。聽朋友講,Panash原本係一間麵包店,到依家開始擴展至Cafe,抱住一試心態試試。講真,menu就麻麻吸引,但佢地都有啲cake set提供,我就無咩興趣,最終單點一個日式西多士(依個係單點,所以無得加錢有杯野飲)。日式西多士,咪即係港式西多士但入面無花生醬。?個表面就唔太脆,就好似食緊一個麵包配上嘅糖漿,個抹茶雪糕就。。。成個餐甜到我連個堆紅豆蓉都唔想掂。咁就$52啦,帶得狗狗又想坐得舒服,總係要有啲犧牲嘅~不過店員服務幾好,依個唔錯。
日式西多士配雪糕 $52
日式西多士配雪糕
2016-09-04
$52 (Tea)