2022-09-04
旺角店提供堂食,座位都唔少,而且堂食唔係用即棄紙兜,感覺日系好多同吸引好多。🍚限定二人前 $178包左兩個湯、一款咖喱飯、一碗白飯、兩款一品料理同兩杯飲品,非常豐富。🌽北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯真係好濃。好似成確金x湯無加水咁濃,而且creamy 好多。湯入面仲有唔少雞肉同西蘭花,淨飲湯都飽。🥦花菜巴馬火腿濃湯湯上放左一片Parma ham ,西蘭花打成湯,入面有大大粒薯仔。🍛濃香牛肉野菌咖喱飯咖哩飯有驚喜,咖哩好濃味,比一般日本咖哩濃味同辣,送飯一流,好想添飯牛肉係比較似牛腩,份量好多好大舊,而且煮得好淋🍗一品料理:蕃茄菠菜芝士雞肉卷造型好日式,雞肉卷住芝士菠菜,點埋蕃茄醬,味道清新。🐷油揚豆腐黑豚薑汁燒薑汁味唔算重 油揚吸左淡淡薑汁味 餸放一流 🥢強烈推薦大家要食兩個一品小菜 ,會無咁單調 同埋每款都好好食。初頭以為份量係普通,但食食下勁飽。
🍚限定二人前 $178
🌽北海道產甜粟雞肉豆乳濃湯
🥦花菜巴馬火腿濃湯
🍛濃香牛肉野菌咖喱飯
牛肉係比較似牛腩,份量好多好大舊,而且煮得好淋
🍗一品料理:蕃茄菠菜芝士雞肉卷
造型好日式,雞肉卷住芝士菠菜,點埋蕃茄醬,味道清新。
🐷油揚豆腐黑豚薑汁燒
薑汁味唔算重 油揚吸左淡淡薑汁味 餸放一流