2023-08-18 23 views
朋友最近升職加薪,所以話要請我食餐好嘅慶祝一下,於是我地就揀咗呢間居酒屋🏮*毛蟹毛蟹嘅腿肉有好多,而且全部已去殼,所以食落啖啖肉!蟹肉緊緻鮮甜,好滿足😋最值得一提係佢中間嘅蟹殼,蟹殼裝滿咗蟹肉拌蟹膏🦀️蟹膏好多,好肥美,蟹香味濃厚,拌完蟹肉之後食真係好幸福!😭* 嚴選季節特上六款刺身 盛合 擺盤好精緻,六款時令刺身有海膽、赤身、鮪腦天、池魚、真鱘魚、魷魚~刺身全部都好高質~肉質鮮嫩,味道鮮甜,食得出好高質!🥰個人最鍾意就係個海膽,用爽脆嘅紫菜包住黎食更加突出海膽嘅醇香同順滑🤤* A5日本産牛霜焼 (120g) 牛肉雪花紋理清晰,油脂好充足,所以食落牛香滿滿,入口即化,而且肉質好軟好嫩💓

*毛蟹

* 嚴選季節特上六款刺身 盛合
嚴選季節特上六款刺身 盛合

* A5日本産牛霜焼 (120g)
A5日本産牛霜焼

嚴選季節特上六款刺身 盛合