2023-04-23 46 views
【屯門•鮨亭 】🐝 @sushiteihk————————————————————————花海中的鮨亭 屯門隱世日本居酒屋優質日本料理 採用新鮮食材刺身、海鮮非常新鮮🤤cp值滿分👍🏻🙈 望住個特色魚缸 悠閒寫意 唔貴 有feel 性價比高🍯|自家製凍檸檬綠茶|HKD 13高質檸檬綠茶 飲落去畀你一種清新嘅感覺 店員聲稱自家製作 改寫檸檬茶口味新一頁🐝🍯|日本三得利黑啤|HKD 88用嚟送串燒一流 仲要買一送一好抵呀🍯|鱈魚片|HKD 58爆脆惹味 👅有兒時食鱈魚絲嘅感覺 焗得 十分香脆 加埋沙律醬 提升鮮味 用嚟送黑啤 簡直美麗配搭🫂🫀🍯|火炙三文魚海膽卷|HKD 148精緻賣相睇落去十分有層次 👨‍👦‍👦 面層有新鮮既海膽🐚 中間有燒過嘅三文魚 飯糰伴上青瓜絲 感覺高富美 外表美麗內裏豐滿💋🍯|汁燒雞心、雞胸軟骨串、鹽燒雞頸肉|HKD 48+38+38 食前加上新鮮嘅檸檬汁🍋 肉質鮮嫩 雞心咬落好爽彈😹 重點推介雞軟骨 食落十分有趙口 有驚喜🙀🍯|阿波尾雞翼|HKD 46原隻大雞翼 外皮香脆 咬落爆汁 好感動🤭 未食過咁好味既雞翼🐥🍯|豚肉豆苗卷|HKD 48精緻包裝 拎起即刻爆
【屯門•鮨亭 】🐝 @sushiteihk

🍯|鱈魚片|HKD 58

🍯|火炙三文魚海膽卷|HKD 148

🍯|阿波尾雞翼|HKD 46

🍯|豚肉豆苗卷|HKD 48
精緻包裝 拎起即刻爆汁 💦外層由豚肉擁抱住豆苗 口感特別 🪐一啲都唔覺肥膩 燒汁配搭得非常好👍🏻

🍹|日式鰻魚炒飯|HKD 118
大大嚿燒汁鰻魚 🐟攬住粒粒鬆軟嘅日本珍珠米飯 米飯食落去甜甜哋應該加咗啲燒汁 同鰻魚拍拖一流🙈