2022-12-01 31 views
~ 午市套餐有味噌湯+漬物🍴😋壽喜燒生牛肉千葛絲 配讚歧烏冬 💰$158 🐮我最愛嘅壽喜燒 味道岩岩好,湯底好足料😍除咗主角靚牛肉 淋又juicy 之外,做配菜嘅娃娃菜同千葛絲都一樣唔差!超入味呀(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 加埋讚岐烏冬一齊食 無得彈💗一人前串燒定食 配日本珍珠飯 💰$148 🍢🍚(秋葵、大啡菇、菠蘿、雞中翼、厚切日本黑豚、牛粒) 串燒燒落唔乾身 有驚喜❗️個人最鍾意日本黑豚,菠蘿超多汁又好甜!黑豚一啲都唔韌 肥瘦啱啱好 送飯食真係好正😻炸物拼盤配明太子湯烏冬 💰$118 🍤🦪(吉列蝦、唐揚炸雞,吉列蠔) 其實食完頭兩個已經飽到嘔 但咁啱見到隔籬枱嗌咗呢個set,媽咪比個吉列蝦吸引到,於是靜靜雞order🙈 不過佢個炸物真係好good ! 無後悔嗌左呢個💛 係難得飽肚食 都仲覺得好好味嘅食物🥹 隻蝦超大隻 大過手掌呀(無誇張) 無炸到一陣油益味,就算係蠔都無腥味 反而好甜好酥脆 Nice 👍🏻 !!西柚檸檬配話梅伯爵茶 跟餐+ 💰$25 🧊個名好似好伏 但其實酸酸甜甜好過癮🤣唔難飲啲~ 中意話梅味嘅 必試❣️熱 百香果檸檬烏龍茶 跟餐+ 💰$25 🫖比茶壺set吸引到 於是叫左呢個茶🤭
~ 午市套餐有味噌湯+漬物🍴😋

壽喜燒生牛肉千葛絲 配讚歧烏冬 💰$158 🐮

一人前串燒定食 配日本珍珠飯 💰$148 🍢🍚

炸物拼盤配明太子湯烏冬 💰$118 🍤🦪
(吉列蝦、唐揚炸雞,吉列蠔)

西柚檸檬配話梅伯爵茶 跟餐+ 💰$25 🧊

熱 百香果檸檬烏龍茶 跟餐+ 💰$25 🫖
比茶壺set吸引到 於是叫左呢個茶🤭有陣陣百香果嘅酸甜味 味道好新鮮🧡 而且食到飽 飲杯熱茶 真係可以幫助消滯,好舒服的~