呢間意大利x日本嘅fusion餐廳🇮🇹🇯🇵,睇完劇一直想黎朝聖😍,所有waiters都好helpful ,食物質素高於預期,一定會再訪呢度啲cocktail都好特別,Signature cocktail 加入大量嘅日本元素🇯🇵,每款充滿特色,隻隻都好想試,Bartender 都好細心講解,實揀到鍾意嘅款式❤️焙紅🫖($118)茶味嘅Cocktail,味道比較易入口👍🏻,但係有唔同嘅茶葉香味到尾有少少回甘,唔錯,賣仲要好靚❤️,真係有茶壺同茶杯仔載着cocktail,打卡able📸,真係有飲茶嘅感覺,飲到最尾個花香同蜜糖香氣更加突出🌷🍯綠山葵 Wasa Wasa💚 ($118)必試❗️嗌嗰陣時都驚驚地,但飲完之後一啲都冇後悔,超級特別💚Gin經過wasabi infused,會帶有山葵嘅辛香,有wasabi嘅感覺但係唔會嗆鼻,除咗Wasabi青瓜嘅香味都好突出🥒,飲到蛋白嘅綿密,底下cocktail就清爽開胃,好有層次👍🏻仲用咗海苔粉咗裝飾,配襯埋山葵豆,夠哂過隱😝烤阿拉斯加黑銀鱈魚柳🐟 ($238)外皮煎得香脆👍🏻,魚柳嘅熟度啱啱好夠鮮嫩,而且帶有豐富嘅魚油有香味,有滿滿嘅omega3🐟,值

焙紅🫖($118)

綠山葵 Wasa Wasa💚 ($118)

烤阿拉斯加黑銀鱈魚柳🐟 ($238)
外皮煎得香脆👍🏻,魚柳嘅熟度啱啱好夠鮮嫩,而且帶有豐富嘅魚油有香味,有滿滿嘅omega3🐟,值得一提嘅係有大量嘅香草牛油🧈,味道香濃建議同埋薯蓉上一齊🥔,夠哂邪惡creamy,瞬間清碟

招牌提拉米蘇☕️ ($55)
超有水準👍🏻,佈滿滿滿嘅可可粉,味道香濃,芝士味道夠晒香濃🧀,口感輕盈綿密,令人一啖接一啖咁食,底下嘅手指餅有香醇嘅咖啡味又唔會浸到太淋,恰到好處,皇牌之選🏅