2019-06-06 997 views
之前幫朋友搬屋,又一齊格價添置新傢具,新屋終於裝置好,朋友就同咗我去創興嘅日日涮,請我食放題打邊爐。店員手腳動作極快,set位,落單,上菜都好快手,務求可以盡快開餐,所以120分鐘,夠時間有餘。四款牛肉級數,不同價錢。見佢嘅夜割價錢幾抵食,地方大,座位多,打算下次可以試下宵夜時段再嚟開餐。湯底8款,有鰹魚昆布湯,骨膠原雞湯,泡菜豬骨湯,日式壽喜燒,小魚蕃茄湯,日式和牛清湯,四川麻辣湯同日式豆乳。多款調味料,調味吧清潔乾淨。大量飲品,啤酒,汽水,熱茶都有,均以自助形式。左上 : 澳洲和牛左下 : 特級美國肥牛右上 : 美國頂級牛小排右下 : 黑毛豬豚肉及雞腿肉肉類新鮮,留意返,每追加一碟牛都會跟一碟黑毛豬豚肉及雞腿肉,所以落單時要注意份量,食得哂先至好嗌呀!按人頭提供嘅限量海鮮盤,款款新鮮,味道鮮甜。刺身同樣新鮮,仲可以無限追加。蔬菜,菇類,丸腸,粉麵,多款大量供應。仲有炸物同前菜😋😋最後仲可以揀一杯Haagen Dazs 或者Movenpick做甜品🥰

多款調味料,調味吧清潔乾淨。
大量飲品,啤酒,汽水,熱茶都有,均以自助形式。

左上 : 澳洲和牛
左下 : 特級美國肥牛
右上 : 美國頂級牛小排
右下 : 黑毛豬豚肉及雞腿肉

按人頭提供嘅限量海鮮盤,款款新鮮,味道鮮甜。
刺身同樣新鮮,仲可以無限追加。

蔬菜,菇類,丸腸,粉麵,多款大量供應。

仲有炸物同前菜😋😋