2023-06-08
睇左過百篇食評 (+大家好評🥰)就決定去呢間炭火燒鳥店 由日籍師傳一手包辦🔥每款特別配搭過 好食wor! 🍢平日夜晚都full哂😳要book定位~抽風系統唔錯 係正我地面前燒 空氣仍然清新零煙味🎋可惜稀少部分已賣光光🌟🍜Carbonara ($88)Creamy! 雞湯版卡邦尼烏冬😍芝士味好濃厚🤩烏冬掛汁煙韌 撈埋蛋黃食 都唔覺膩 雖然少鹹 但我仍然飲哂d湯🤣🌟🍳Egg roll skewers ($35)玉子燒好食 蛋味濃 微甜🤤生熟程度岩岩好 唔過熟 外皮燒到焦香🌟🍥Kitsune ($45)推薦 my fav! 係腐皮雞肉卷🫔加埋紫蘇葉呢個combo好夾 葉嘅獨特香味 好清新突出😍平衡返雞肉卷嘅膩🌟🧅Green onion roll ($45)推薦! 薄款雞肉卷 中間有大量香蔥🌿多汁又口感豐富 鐘意陣麻油x雞油香🍗Wing ($45)大大件 肉質juicy嫩滑🤤有陣備長炭香 薄薄雞皮 燒到又香又脆 仲去埋骨🦴Soft bone ($45)每塊雞軟骨之間有粒雞肉仔 食落爽脆中 帶d軟綿嚼感 口感最特別嘅一款🍨Matcha ice cream with black honey and
最中餅夾抹茶雪糕🍦🥠茶味中等濃 唔苦澀 面頭有d黑糖黃豆粉 正常表現