日本人氣過江龍「燒牛丼元祖」東京チカラめし是一間鐵板燒牛肉丼連鎖店,主打烤牛丼,各款燒牛肉、炸雞定食和豬肉丼等主食及小食,價錢仲好經濟!佢地岩岩來到香港時日日都勁多人排隊我都好想試下有幾正!今日經過旺角店發現竟然唔洗排隊!立即去試下先!環境舒服整齊,同埋用QR Code下單,方便快捷!鐵板野菜燒牛肉定食 $70鐵板上d野食熱辣辣!勁多牛肉配上新鮮的椰菜、洋蔥在高溫的鐵板上迅速翻炒,加上醬汁配埋一碗熱騰騰的白飯真係一流!仲有味噌湯同椰菜沙律,份量十足!鐵板野菜燒豚肉定食 $70同樣將新鮮的椰菜、洋蔥與豬肉一同在高溫的鐵板上炒。白飯中和鐵板料理的鮮香濃郁,仲有味噌湯同椰菜沙律🥗一個set都夠曬飽餃子 $18煎餃子外皮少少脆,餡料juicy唐揚炸雞 $18鮮熱辣辣剛炸起,外皮好脆,內裏雞肉鮮嫩東京チカラめし📍 旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G8號舖

佢地岩岩來到香港時日日都勁多人排隊
我都好想試下有幾正!
今日經過旺角店發現竟然唔洗排隊!
立即去試下先!
環境舒服整齊,同埋用QR Code下單,方便快捷!

鐵板野菜燒牛肉定食 $70
鐵板上d野食熱辣辣!

鐵板野菜燒豚肉定食 $70

餃子 $18
煎餃子外皮少少脆,餡料juicy

唐揚炸雞 $18
鮮熱辣辣剛炸起,外皮好脆,內裏雞肉鮮嫩

東京チカラめし
📍 旺角奶路臣街17號THE FOREST地下G8號舖