2024-04-11 100 views
搭𨋢嘅時候已經有日本人一出𨋢,坐低之後發現隔離都係日本人飲酒食串串。我哋坐吧枱,位置比較逼。非炸物比較平凡普通,叫炸串應該會更加好食,不過一定好熱氣。*日本雞蛋豬肉卷 $38炸衣夠薄但離肉,雞蛋半熟,豬肉存在感極低,味道偏淡要沾炸串汁食。*芝士三文魚炸串 $22雖然得一串,但佢好好食。三文魚啱啱好熟,配脆卜卜嘅炸衣好夾!明太子芝士玉子燒 $98即叫即整,所以熱辣辣出晒煙。玉子燒蛋香唔係特別濃,包住明太子+拉絲芝士,鹹香味啱啱好。鐵板海鮮明太子 $68粉漿加入八爪魚、明太子煎成煎餅,撈埋明太子蛋黃醬、蛋黃,軟綿綿,有明太子嘅味道,但未夠濃,感覺要配脆片會更夾。博多豬骨湯鐵板炒麵 $108鐵板作用唔大,唔會令炒麵特別熱。顏色同我想像中有出入,豬骨湯汁有啲多,麵略腍略油。配料有豬肉、椰菜、煎蛋,份量慷慨,但同炒麵有啲分割。千島醬一口芝士 &58芝士流心到極致,奶味極濃,所以同時亦好膩。
日本雞蛋豬肉卷 $38

鐵板海鮮明太子

博多豬骨湯鐵板炒麵 $108
博多豬骨湯鐵板炒麵

千島醬一口芝士 &58
芝士流心到極致,奶味極濃,所以同時亦好膩。
千島醬一口芝士
2024-04-03