姊妹生日請佢食和牛放題賀一賀佢!佐賀燒肉谷提供咗四個level嘅放題,今次簡左最高級別,因為有日本佐賀A4和牛🐮🐮🐮任何一個level都有🌟免費暢飲清酒&生啤🍶🍺🌟‼️‼️.牛肉分別來自日本、澳洲、美國,選Level 4嘅好處就可以試晒所有產地嘅牛肉!😍每款都可以選擇原味、鹽味、味增😋🇯🇵究極日本和牛三角嫩肌🇯🇵佐賀A4和牛薄炙燒牛肋肉🇯🇵佐賀A4和牛肩胛🇯🇵佐賀A4和牛小排.其他推介有煙燻壺漬封門柳、澳洲和牛-特上牛肋肉、厚燒牛舌、嚴選牛肩里肌肉🐷🐔有醬燒赤雞雞爽肉、豚五花、霜降豬頸肉😋.食咁多肉類當然要蔬菜中和下啦,自助吧台可以隨便拎🥦🫛🥬小食可以自助/用QR code點,有芝士丸、大量甜品、乳酪雪糕、胡麻豆腐、芝士炸雞、粟米、榴槤炸彈、椰汁流心球🌮🍖🥟🍨Movenpick雪糕就可以問店員落單,有我最鐘意嘅焦糖味!
🇯🇵究極日本和牛三角嫩肌
🇯🇵佐賀A4和牛薄炙燒牛肋肉
🇯🇵佐賀A4和牛肩胛
🇯🇵佐賀A4和牛小排

🐷🐔有醬燒赤雞雞爽肉、豚五花、霜降豬頸肉😋

食咁多肉類當然要蔬菜中和下啦,自助吧台可以隨便拎🥦🫛🥬