Hiring
Monthly
$19,000+
Monthly
2018-03-07 417 views
今晚大概9點幾嚟到尖沙咀,同朋友食個快但唔hea 嘅晚飯,因為突然好想食咖哩,所以就選擇了「CoCo壹番屋」。這𥚃離地鐵站約5至10分鐘路程,喺新港中心靠海防道那一邊嘅入口,有條電梯上3樓就可以直達餐廳門口,所以地點非常方便又易搵到。餐廳環境係以黃光燈配以油木地板,方形嘅大木枱配以有椅背嘅舒服櫈,或者卡位配以梳化,感覺一切都係柔和而舒服。喺牆身佢哋寫有餐廳嘅座右銘:Smile,Prompt work,Fresh service,從而令到食客滿意。好少會見到餐廳將自己嘅座右銘放喺餐廳裏面,咁就可以時刻提醒侍應保持服務質素之餘,亦都可以比食客知道同了解餐廳更多,呢個餐廳設計嘅部份,有著一石二鳥嘅作用👍🏽Menu 雖然薄薄,但內有乾坤😅首先,你可以揀選食乜先,這裡主要食咖哩,無論紅肉(例如豬、牛)、白肉(例如雞、海鮮)甚至素菜(茄子、菠菜,連出面餐廳比較少見嘅食材:納豆、秋葵都有);之後飯量同辣度都有得按著個人喜好而選擇;你仲可以加toppings - 有接近40款供選擇。之外,還可以選配餐湯/沙律/餐飲/雪糕。今晚我就選擇左食秋葵豆腐咖喱蛋包飯,蛋包飯嗰啲蛋好滑好creamy,秋葵配豆腐係

Menu 雖然薄薄,但內有乾坤😅

之外,還可以選配餐湯/沙律/餐飲/雪糕。

今晚我就選擇左食秋葵豆腐咖喱蛋包飯,蛋包飯嗰啲蛋好滑好creamy,秋葵配豆腐係外邊餐廳好小機會食到呢個配搭,呀~!意外地好食👍🏽

雪糕絕對唔hea 嫁,雖然只有曲奇妙脆口味,但佢用威化餅作點綴,雪糕底還有穀物脆脆增加口感嘅豐富度!正呀🤩