2015-09-04 4044 views
今次試團購唔算好伏,但有反省,同大家分享下。朋友提議買呢個團購,團購介紹寫到好吸引咁,話酒店級日式放題,諗住平平地試下。野食一般啦,款式選擇唔算多,味道都係咁啦。前後兩碟刺身,有少少求奇,剛送上黎係OK新鮮嘅,刺身都幾厚切。但因為無冰底,刺身好快玩完。半個鐘之後發生咩事,唔洗多講。前後3 Round壽司都係OK嘅,一口大小易入口。軍艦、鰻魚壽司同花之戀都係唔錯嘅,特別鍾意鰻魚芝士卷。團購客送嘅一人一件鵝肝多士,個人唔食鵝肝,但多士係幾脆幾好味嘅。鹽燒雞軟骨正常,但部份燒得太燶,帶苦味。雞翼又係燶嘅...羊架都係燶嘅...一口牛,算係比較好嘅出品,牛肉唔乾,OK!鹽燒牛舌配黑椒,不錯吃。凍豆腐、炸生蠔、厚燒玉子正常同行嘅變態人狂叫炸物,真係唔怕食到喉嚨痛,我只敢少試。天婦羅蝦、蟹柳正常。忌廉薯餅唔錯,夠忌廉。一口芝士粒又幾好味喎,忌廉芝士炸左佢外脆內軟。最愛嘅芝士年糕,煙韌年糕配爆漿芝士餡。香芋栗子餅又幾好食,幾香甜,有粒粒栗子,呢個有驚喜。團購客每人送一杯哈根大師,揀左最愛嘅士多啤梨味,呢個係全場嘅MVP。整體黎講,野食係正常啦,壽司算唔錯,係燒野唔太掂,件件都燒燶。正價唔建議,有團購
今次試團購唔算好伏,但有反省,同大家分享下。

雞翼又係燶嘅...

羊架都係燶嘅...

一口牛,算係比較好嘅出品,牛肉唔乾,OK!

鹽燒牛舌配黑椒,不錯吃。

凍豆腐、炸生蠔、厚燒玉子正常

同行嘅變態人狂叫炸物,真係唔怕食到喉嚨痛,我只敢少試。

正價唔建議,有團購的話,大前題係﹕ 如果放題有兩個鐘或以上時限的話....
話說今行放題時間得個半鐘,17:30食到19:00,佢上菜速度係正常嘅,收碟清理都幾密。放題時間實在唔夠,成件事好似打仗咁,一送上黎就食食食,直情衝鋒陷陣咁,可能我食得慢啦,好彩有兩位男士戰鬥力十足。今次之後,我決定以後以後唔會食時限得1.5hr嘅放題! 講完!