早幾年同朋友去東京旅行,初嘗試梳乎厘班戟就係食呢間幸福班戟~個時發現呢樣甜品真係好特別好好食😭😂之後見到佢地係香港開分店,一直都想去試但係排隊時間實在太耐🤦🏽‍♀️上個週末經過K11 musea見到門口竟然唔係太多人,就決定入去食個tea,搵番日本旅行嘅感覺⛄️😂—————————-🥞朱古力香蕉班戟 $89 🥞 (8.5/10) 排左20分鐘就入到去🦔一食第一啖,d回憶即刻返晒嚟🥰 我自己鍾意啲冇咁厚實嘅pancake,呢間既班戟空氣感好重,完全做到入口即溶,喺香港真係一直都搵唔到有第二間比佢更fluffy🦔忌廉唔膩,加埋黑朱古力醬,都唔會話太死甜,真係食得好滿足☺️☺️不過唔知係自己諗多咗定係因為佢啲擺盤係用即棄餐具,令我覺得都係係東京食既好食d xd不過質素都已經好好,完全可以比我過下口癮當自己去緊旅行😛我見佢地銅鑼灣、尖沙咀、沙田都有分店,如果大家同我一樣都係鍾意食啲空氣咁重啲冇咁厚實嘅pancake嘅話,都推薦大家去試吓🥰☺️———————————😋味道:8.5/10🤵🏻服務:8/10💰抵食:8/10⏳排隊時間:20分鐘
—————————-
🥞朱古力香蕉班戟 $89 🥞 (8.5/10)

———————————
😋味道:8.5/10
🤵🏻服務:8/10
💰抵食:8/10
⏳排隊時間:20分鐘
2021-04-24
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)