2022-07-26 14 views
阿久根和牛立燒店 | 靚牛 日式燒肉裝修好別致✨ 感覺真係係日本居酒屋食緊野一入到餐廳 店員已經熱情招呼我地 師傅著住日式既衫師傅既招呼都好好 我見到有個獎座係表揚呢間餐廳既服務😜呢間餐廳真係有種去左日本既感覺❤️和牛牛涮鍋🥄🍲🍲胸腹肉x3 三角肋肉x2 肉眼A4x1 水晶粉烏冬蔬菜盤湯底帶有微微既甜 調味岩岩好✨ 配合埋唔同既蔬菜同烏冬 成個鍋係好夾重點係每款肉都好新鮮🔥 肉好靚 每個部位都有唔同既鮮味同口感三角肋肉偏重油脂 成到牛味更加突出 食落口即溶 好滿足❤️極尚和牛定食🥩🥩沙律🥗味噌湯🥄肉眼A4 x2 西冷A4 x2 牛舌x2 和牛A4 x2 飯素開胃菜既沙律份量都好足 俾我地燒肉前清清個口🔥味噌湯夠濃味✨ 而且調味調得岩岩好 有少少微甜每款和牛質素都好高 🔥燒到表面轉左色就可以食 牛肉味濃郁帶有鮮甜既牛肉味牛舌係好出色 食落去個感覺同之前食既牛舌唔同 多左一重鮮甜飯素真係好食到淨係食白飯都好好味 ❤️我地追加左唔同既小食落去燒✨魚咀 翠玉瓜 蘑菇🍄 雞軟骨相比和牛之下 呢幾款小食就無咁出色 但係食材全部都夠新鮮 可以轉換下口味原味麒麟啤酒🍺🍺食日式燒牛 點都要配返杯啤酒先夠過癮
阿久根和牛立燒店 | 靚牛 日式燒肉

裝修好別致✨ 感覺真係係日本居酒屋食緊野