2022-11-29 151 views
今日放工之後諗住好好去放鬆一下心情,搵一間居酒屋特色餐廳,好好咁飲番杯嚟到將軍澳海旁行落少少嘅海天晉,商場入邊有一間有特色嘅日本料理居酒屋為咗響應世界盃嘅,吧枱同埋餐廳入邊都掛滿左唔同嘅國旗,仲有直播足球賽事吸引唔少人當然仲有得篤波,真係超正!因為我早放工,所以仲有機會享受桌球枱將餐飲方面都有好多選擇,如果想飲酒精類佢哋都提供好多佐酒食物望落去都係非常之吸引首先,我叫咗一道蟹子沙律沙律非常新鮮,除咗孩子之外仲有蟹柳絲同埋沙律菜,可口!仲有我好鍾意配埋醬嘅配搭,簡直冇得輸我杯sex on the beach終於到咗, 顏色真係非常吸引,好似果汁咁!飲落去亦都非常清新,好易入口!入面用咗橙肉、桃肉、仲有少少熱情果?好正啊!我仲叫咗雞泡魚乾,雞泡魚乾熱辣辣,完全唔同零食嗰種,食落去真係好好餸酒!必選嘅選擇!我叫咗串燒雞心,平時食雞唔會食到,但原來燒完之後真係好好味,仲好好咬口平時唔會知嘅朋友真係要試吓,因為試完返唔到轉頭!下次一定會嗌燒安格斯牛肉,必選嘅選擇安格斯牛肉本身都已經好好味,加上佢嘅配料同埋醬汁調味得非常適合,一啲都唔熱氣!佢啱晒我呢啲一路睇波一路食嘢嘅人總括而言,今次真係一個非常

吸引唔少人

當然仲有得篤波,真係超正!
因為我早放工,所以仲有機會享受桌球枱

餐飲方面都有好多選擇,如果想飲酒精類佢哋都提供好多

佐酒食物望落去都係非常之吸引

首先,我叫咗一道蟹子沙律

好正啊!

必選嘅選擇!

燒安格斯牛肉,必選嘅選擇

啱晒我呢啲一路睇波一路食嘢嘅人

總括而言,今次真係一個非常難忘嘅美食之旅,下次都一定會嚟食!