2023-04-25
呢間位於K11 Musea嘅人氣咖啡店長期大排長龍佢哋嘅極簡設計吸引好多人去打卡😆好好彩平日去冇乜人 終於可以好好享受cafe寧靜啲嘅環境~佢哋嘅latte用咗較nutty嘅咖啡豆 啱我呢個nutty愛好者口味😆唔知係咪因為我飲latte 飲落去感覺上比較淡口~一杯好飲的咖啡係可以make a better day☕️😙K11 Artus分店亦係海外第一間設有dine-in嘅分店⭐️呢日食咗個好飽嘅午餐所以熄唔到佢哋嘅toast啦有機會好想試埋佢哋啲toast同sandwich🥪同埋最signature嘅Iced Cappuccino☕️💰:Iced Latte ($42)🍽️ 食物:NA🥂 飲品:🌕🌕🌕🌑🌑👩🏻🍳 環境:🌕🌕🌕🌕🌘💯CP值:🌕🌕🌑🌑🌑✅回頭率:🌕🌕🌕🌘🌑Overall: 🌕🌕🌕🌘🌑📍Koffee Mameya & Omotesando Koffee 地址:尖沙咀梳士巴利道18號Victoria Dockside K11 Musea B2樓B217及B219號舖
呢間位於K11 Musea嘅人氣咖啡店長期大排長龍
佢哋嘅極簡設計吸引好多人去打卡😆
好好彩平日去冇乜人 終於可以好好享受cafe寧靜啲嘅環境~
呢日食咗個好飽嘅午餐所以熄唔到佢哋嘅toast啦
💰:Iced Latte ($42)
🍽️ 食物:NA
🥂 飲品:🌕🌕🌕🌑🌑