2021-09-27 83 views
另一間日本既過江龍! 依家越開越多呢d 蘋果批既鋪頭 作為pastry 愛好者當然要試試佢!青森蘋果批($33)好香 同埋個酥皮好crispy 唔會覺得好多牛油好漏好肥既感覺 😋 食完都唔會guilty! 佢放係個display櫃度keep住個溫度 唔會凍左入面都好多餡 食落以為加左糖 原來係純蘋果蓉再加左custard! 我地當飯前甜品一人一個 食完都唔會覺得好飽😗Mont Blanc ($28)成日見到呢個甜品都覺得出面D栗子好吸引 但成日怕入面d cream太多都唔敢叫😳 但同店員傾計先知原來入面係好似雪糕咁既cream 😍 即刻叫左來食! 要等10-15分鐘解凍 一食😳😳 好好食好驚喜! 除左栗子蓉 frozen cream 仲有一層海綿蛋糕 中意食栗子既朋友仔一定要試下呀!😋同埋呢排經過yoho終於開左! 仲有得坐 可以試試佢!

青森蘋果批($33)

Mont Blanc ($28)

同埋呢排經過yoho終於開左! 仲有得坐 可以試試佢!