2020-03-03 35 views
Burgerman 係大角咀區內一間比較出名既漢堡小店,店面面積比深水埗店大,一面有坐到大約六個人既吧檯,另一面就有兩張長檯,每張都坐到四至六人,所以同幾個朋友一齊黎食都唔會覺得太迫。漢堡既選擇都幾多,另外亦有啲小食、意粉選擇,加$20 就可以跟Combo, 有薯條/薯格/沙律同汽水另外原來仲有到會。和牛漢堡Waygu Burger ($78)加炒野菌絲Extra topping:Sauteed mushroom (+$8)漢堡包香軟鬆化,加上左黑白芝麻,特別香。和牛漢堡扒用左草飼120日既和牛,入口即溶!另外漢堡仲有加上炸洋蔥絲同埋Provolone Cheese, 勁香。醬汁方面,呢個包係用日式焙燒芝麻醬,我覺得幾特別,唔會太溜,而且有啲日式風味。

另外原來仲有到會。

和牛漢堡Waygu Burger ($78)

漢堡包香軟鬆化,加上左黑白芝麻,特別香。
和牛漢堡扒用左草飼120日既和牛,入口即溶!

• 和牛漢堡