我敢講🥩食一次可以抑制我延遲一個月去日本!!! 參見牛大人,啖啖和牛排排eat🥰依家先知牛大人再度升級!🐮🥩日本黑毛和牛A4套餐🐮黑毛和牛A4+一口即溶不得了!油脂分布,平均,就係日本和牛嘅味道!伊比利亞黑毛豬梅肉,香滑肉嫩,非常鮮!建議多點幾份,真係會吃不停!套餐附送M9和牛牛丸同海鮮拼盤🥰M9和牛牛丸彈牙多汁,juicy 🥰海鮮拼盤非常豐富,有象拔蚌鮑魚帶子等等。新鮮海蝦同鮑魚都係任食☺️就連平時難買到嘅台灣直送嘅水蓮都有😍仲有好多台灣直送嘅食材同配料!期間限定嘅剝皮辣椒雞火鍋湯底一流啊🥰帶點微辣唔食得辣嘅朋友都話good good牛大人台灣火鍋吃到飽 (形點 II) (元朗)📍元朗朗日路8號形點 II L3樓A316號舖#元朗美食#牛大人 #日本和牛任食#和牛放題 #海鮮 #尖沙咀美食#自助餐#火鍋放題#食べ放題

依家先知牛大人再度升級!🐮🥩日本黑毛和牛A4套餐🐮

黑毛和牛A4+一口即溶不得了!
油脂分布,平均,就係日本和牛嘅味道!

牛大人台灣火鍋吃到飽 (形點 II) (元朗)
📍元朗朗日路8號形點 II L3樓A316號舖

#元朗美食#牛大人 #日本和牛任食