今晚去牛大人食咗日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐,湯底揀咗新嘅魚白湯三文魚豆腐鍋,有別於平時嘅湯底,依款係有一碟配料另上自己落~日本黑毛和牛當然係今餐嘅重點,成盤鋪得靚靚嘅和牛未食就已經流曬口水,一片和牛切得好大塊,油花固然又多又平均,可以揀一份或者半份,如果兩個人食嘅話可以叫住半份先,唔夠再加🥢另一款依個set先至有嘅肉就係伊比利亞黑毛豬梅片,估唔到係咁有肉味,完勝其他豬肉片👍依個set仲會包一份海鮮拼盤,有扇貝、蟶子、鮑魚、生蠔,鮑魚不論生熟都有得任食,小食嘅醉鮑魚浸得入味,而且鮑魚彈牙得嚟又容易咬開👌甜品方面最吸引嘅就係任食haagen dazs雪糕,有雪糕杯有雪條,而且都係啲吸引嘅口味,例如朱古力同埋馬卡龍系列,感覺值回票價!