2019-07-07
成日經過見到排長龍,放工唔知食乜好就去試下佢啦!因為佢要齊人先入得,前面十幾個排隊既都未齊人,所以等左5分鐘就入左去食,好好彩Menu櫻花蝦赤魚天丼 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個期間限定,個人勁鐘意食櫻花蝦,所以唔洗諗就簡左呢個!!入面其實有2隻天婦羅蝦,魚,櫻花蝦餅,蟹柳樣樣都好食,即炸即食,最好味係櫻花蝦餅,入面仲有d甜甜地既洋蔥,送飯一流!如果第日無得食番點算呀呀呀呀呀!其中一樣可點既野係佢送到黎已經落左汁,個蝦有小小淋左!但味道一樣好天婦羅蕎麥麵 $78⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好多人都叫呢個,就試下佢!冷麵夠凍,好味,但係麵好多度都差唔多。因為係跟麵,天婦羅無落汁,好脆好香口,好正好正!蓮藕,豆都好好食華味鳥雞肉$18 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️呢個追加雞肉好正,雖然好細舊,但一咬落去,唔會後悔叫左,d汁係必出黎,好juicy好滑🤤🤤🤤值得一試呀!日本品質!我地食完仲多左一倍人排隊!!!
Menu
櫻花蝦赤魚天丼 $98 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
天婦羅蕎麥麵 $78⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
華味鳥雞肉$18 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
值得一試呀!日本品質!我地食完仲多左一倍人排隊!!!