2022-08-04 133 views
♡♡♡📍 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓地理位置都幾方便,同埋都幾易搵😝~而且價錢都唔係好貴😂,可以選擇既種類都幾多~種類唔單止只有日式,估唔到泰式嘅都會有😂😂,都幾特別😆~🍽即開生蠔刺身即開生蠔個size都幾大隻🤤,肉質比較飽滿😋~而且都幾爽口~海水味和鮮味都十分出色🥰。🍽海膽火焰帶子之前喺其他地方都未食過😂,食落又幾特別😜~成個配搭我都幾鍾意,因為本身海膽同帶子我都好鍾意食,所以加埋一齊都好正🤤🤤👅~海膽口感細滑而且較為濃郁😚,再加上帶子嘅甘甜味,真係一流😍!🍽刺身拼盤店員一落枱嘅時候真係嚇親,份量真係超級多🫣🤣!成個刺身拼盤都有齊舖頭所提供嘅嘅刺身!可以一次過試晒咁多口味😜~覺得口味啱嘅話咁就可以直接再見多次,咁樣都幾方便😜😝。刺身都幾新鮮,當中覺得三文魚真係勁好味🤤,味道鮮甜而且三文魚勁肥美🤤!🍽花之戀叫咗好幾款唔同既花之戀,全部都細細件覺得size岩岩好,都可以一啖食哂😋😋!而且食放題嘅時候都唔會好想食壽司,呢個係細真係岩岩好!勁適合😝😝~
♡♡♡
📍 瀛豐放題料理專門店 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場10樓

🍽即開生蠔刺身