2022-05-07 99 views
個人覺得自己都幾有童真所以一直就比呢間既食點吸引今次經過附近朋友話呢間曾經都幾出名所以想要叫一點輕食成為我的下午茶Cafe少狹窄但頗有溫馨感裝修有日系文青感而且牆壁上都有字和壁畫٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡ Coffee Jelly w/ Japan Vanilla Ice Cream $55 (8.5/10)一上黎我同朋友都心心眼😍因為好得意呀(*¯︶¯*)食落第一啖係奶味好濃~捨不得食左可愛的熊熊呢配上咖啡果凍好濃好夾~感覺都好Q彈☺️好味♪ Apple Toast $45 (8/10)呢盤都好打卡able~五片蘋果放在吐司上和吐司一齊食都係幾清新既配搭再蘸上底下的蜜糖醬又脆又軟🥰不過吐司好似冇烘如果有烘係咪會好味d呢~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~● ● 總結 ● ●Cafe位置少少偏僻同要上少少山但係都頗多人去的服務都不錯⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄食品方面主打萌萌可愛風價錢都適宜個人都覺得ok!但係夏天好似冇冷氣因為我嗰日去好熱🫠
個人覺得自己都幾有童真

Cafe少狹窄但頗有溫馨感
裝修有日系文青感
而且牆壁上都有字和壁畫
٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

一上黎我同朋友都心心眼😍
因為好得意呀(*¯︶¯*)
食落第一啖係奶味好濃~
捨不得食左可愛的熊熊呢
配上咖啡果凍好濃好夾~
感覺都好Q彈☺️好味

♪ Apple Toast $45 (8/10)
呢盤都好打卡able~
五片蘋果放在吐司上
和吐司一齊食都係幾清新既配搭
再蘸上底下的蜜糖醬
又脆又軟🥰
不過吐司好似冇烘
如果有烘係咪會好味d呢~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

● ● 總結 ● ●
Cafe位置少少偏僻同要上少少山
但係都頗多人去的
服務都不錯⁄(⁄ ⁄ ⁄ω⁄ ⁄ ⁄)⁄
食品方面主打萌萌可愛風
價錢都適宜
個人都覺得ok!
但係夏天好似冇冷氣
因為我嗰日去好熱🫠