2021-12-02
呢間bookmark左勁耐 一直都想去同呢隻貓貓🐱打卡💛💛小店行日系文青風 環境好靜好舒服 我地個日星期日去唔洗等就有得坐啦💛. Mashmallow croissant waffle 🧇 . $50超吸引呀一定要加$20叫埋japan vanilla icecream🍦!! 非常igable 貓貓好cute🥰 waffle咬落好鬆脆 好似牛角酥咁🥐口感好特別 同平時食開個d waffle好唔同😍 最驚喜係入面有煙韌麻糬😝 上面仲有棉花糖☺️ 貓貓雪糕都唔算快溶 夠時間俾你影相👍🏻如果叫兩個應該會一齊上 仲得意😆. Apple honey toast 🍞 . $45超日系 又係好吸引🥰 薄片蘋果🍎加埋蜜糖 最重點係有我至愛嘅cinnamon☺️開心好似食蘋果批咁 多士外脆內軟👍🏻下午茶啱啱好. Matcha latte 🍵 . $45靜岡抹茶好香濃 帶少少苦澀 送甜品唔錯呀☺️下次叫埋熊仔咖啡!!🐻
. Apple honey toast 🍞 . $45
. Matcha latte 🍵 . $45