2024-07-04 74 views
位於深水埗SOHO West的「Terrace in seaside 」,係一間海邊嘅餐廳,我同朋友喺呢度享受咗一頓美味嘅晚餐。我哋叫咗燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯,啲豬肉鮮嫩多汁,配埋紫蘇嘅香味,好好味令人回味不已。另外,粒粒魚籽同三文魚蛋黃醬飯卷都好精緻,味道口感都好豐富,令人難忘。至於甜品,芒芒夏日芒果窩夫,外脆內軟嘅waffles 同新鮮嘅芒果,加埋好味既輕身的忌廉,絕對係夏天嘅最佳選擇。飲品叫左杯人生迷芒嘅芒果沙冰,好清涼 果肉鮮甜冰沙解暑,仲試咗濟州柑橘乳酪,清新嘅乳酪帶嚟一種舒爽嘅感覺,整體而言,「바다 앞 테라스」嘅食物質量高,服務體貼,環境優美,係一個值得推薦嘅餐廳。我哋度過咗一個開心嘅夜晚,期待下次再嚟試吓其他嘅美食。