餐廳以木系日式簡約設計,配合柔和燈光,感覺幾舒服同悠閑😎 今次點咗2個dinner set,可以係呢個舒適嘅氛圍下慢慢食🌱。-🥣是日餐湯新鮮蘑菇湯,粒粒蘑菇🍄足料濃郁。🇪🇸西班牙肉腸海鮮意大利飯 - 💸$158海鮮份量十足,有青口、魷魚、大蝦等🦐!焗飯唔會太乾,意大利飯粒粒分明,唔會太硬或軟,幾有咬口~但就唔係好食得出個汁係咩味道🤔。🥩炭燒美國封門柳伴薯條 - 💸$189外焦內嫩,肉味香濃🐮。原本唔知係鐵板上,所以點咗7成熟,建議點5成口感會更佳!🥞鑊仔麻糬雪山熱香餅 - 💸$89雖然食完main course已經好飽🤰🏼,但見到啲甜品賣相真係好吸引,最後都係忍唔住點咗份😋。甜品絕對係呢餐飯嘅亮點🌟!熱香餅好鬆軟,周邊嘅醬汁好重香蛋香味🥚,而裡面啲麻糬熱過後有少少拉絲效果。微熱嘅熱香餅加上熱的奶汁同冰凍雲尼拿雪糕一齊食,冰火交融超有層次,好好味😋
🥣是日餐湯
新鮮蘑菇湯,粒粒蘑菇🍄足料濃郁。
蘑菇湯
🇪🇸西班牙肉腸海鮮意大利飯 - 💸$158