尋日食補祝媽咪生日飯,早在兩個月前Book位,去到竟然話無Book到,點做野ga?> <"我即係問2:00-3:30pm呢段時間喎,佢話無呢段時間,3:00pm last order,我話你團購吾係咁寫ga喎~佢話時間更改左,我話無人通知我~你幾時改我鬼知呀!之後去到佢大把位,好心你就帶我地入座啦!一住低遲遲都未有人擰Menu或介紹d野,叫左幾次終於有人應啦!去到出面沙律吧巳所剩無幾,一路都無人refill d食物,算啦!好彩d燒物都幾OK,刺身只限每人一份,但吾係話very good lor,唯一可讚的芝麻雞翼炸得不錯!可能團購呱!如果以團購價錢$98再另加一(原價計$30),128一位都可以接受,再貴d,以原價298一個無可能lor,我俾多少少去Busy suzie啦!
咁寫ga喎~佢話時間更改左,我話無人通知我
~你幾時改我鬼知呀!
之後去到佢大把位,
,叫左幾次終於有人應啦!
!可能團購呱!如果以團購價錢
少去Busy suzie啦!

2011-06-26
$130 (Lunch)
Celebration
Birthday