2015-06-18
為咗唔想正日同人迫,而又臨迎父親節,不如提早慶晒佢啦~~~~又要食中菜啦,又要東九啦,又要唔駛等位啦,又要食好DD啦,算啦,我決定試呢間!有套餐,菜式啱食,就叫個4人餐啦燒味雙併冇得揀點併的……有驚喜,個叉燒熱辣辣,唔太乾身,入口鬆化,OK喎!個豉油雞就正常味道啦紅燒菜膽煲仔翅煲仔上好有懷舊風味喎............一開,嘩,好足料,熱騰騰,好味!食完個翅已經飽飽地喇,好重骨膠原啦古法蒸左口魚古法只係加左D肉絲冬菇絲喺面一齊蒸,魚都蒸得幾滑,幾新鮮,好快清碟~~濃湯浸時蔬清清地,菜好清甜,中和一下大家既味蕾,好fresh醬油脆皮雞(半隻)本身大家都飽,個雞嚟到既時候都感覺有D吃力。但係,一入口,嘩,塊皮真係好脆,連平時唔食雞皮既我都食晒,真係皮脆肉滑!跟餐甜品,有2款,紅豆沙/木瓜雪耳,每樣2碗啦好熱,好足料,唔太甜,OK今晚大家食得好滿足,個脆皮雞仲好有驚喜添~~~可以encore,下次再嚟試其他野
有套餐,菜式啱食,就叫個4人餐啦 燒味雙併
冇得揀點併的……有驚喜,個叉燒熱辣辣,唔太乾身,入口鬆化,OK喎!個豉油雞就正常味道啦 紅燒菜膽煲仔翅
煲仔上好有懷舊風味喎............一開,嘩,好足料,熱騰騰,好味!食完個翅已經飽飽地喇,好重骨膠原啦 古法蒸左口魚
古法只係加左D肉絲冬菇絲喺面一齊蒸,魚都蒸得幾滑,幾新鮮,好快清碟~~ 濃湯浸時蔬
清清地,菜好清甜,中和一下大家既味蕾,好fresh 醬油脆皮雞(半隻)
本身大家都飽,個雞嚟到既時候都感覺有D吃力。但係,一入口,嘩,塊皮真係好脆,連平時唔食雞皮既我都食晒,真係皮脆肉滑! 跟餐 甜品,有2款,紅豆沙/木瓜雪耳,每樣2碗啦
好熱,好足料,唔太甜,OK