2023-04-29
一向喜愛sensory zero多素食選擇,而且用料新鮮. 同埋杯咖啡好飲,又可以轉oat milk, 非常素食者friendly! 為地球加油!如果唔太肚餓,食量唔多,食mini breakfast +飲品,已經夠飽。如果好肚餓,或者做完運動,可以大食full set green all day breakfast!Full set 蔬菜份量比其他餐廳多,有一大件grilled 椰菜花,又有green salad, 好refreshing. 蛋白質方面,有炒滑蛋、茄汁豆&yogurt 加穀物,carbs有薯餅、喵多士,佢個伯爵茶無花果jam好好食!一小樽,食唔晒,我會拎返屋企,放雪櫃,第二天搽麵包!仲有件燒菠蘿,食完大滿足!價錢係少少貴錢,但用料同廚師有誠意,我覺得值得。佢地杯啡無論凍熱係好飲!我飲過好多次,keep到水準!大家晚餐可以跟餐加雪糕,係純素雪糕,火龍果味,好好食架。
佢地杯啡無論凍熱係好飲!我飲過好多次,keep到水準!
大家晚餐可以跟餐加雪糕,係純素雪糕,火龍果味,好好食架。
Mini Green breakfast
迷你牛奶咖啡(selected oat milk)
大份green all day breakfast
Lemonade coffee